Hunajamelonilla raikastettu katkarapusalaatti avokadon kera käy kevyestä lounaasta.

Katkarapusalaatilla täytetyt avokadot

4 annosta

2 kypsää isoa avokadoa
1/4 hunajamelonia
100 g katkarapuja
2 rkl majoneesia
1/2 prk (100 g) ranskankermaa
1/2–1 tl currya
1/2–1 rkl sitruunamehua

Tee näin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Halkaise avokadot ja poista kivet. Viilennä meloni jääkaapissa raikkaan kylmäksi.
  • Kaavi melonin siemenet pois ja koverra hedelmäliha lusikalla kuorestaan. Kuutioi hedelmäpalat.
  • Sulata ja kuivaa katkaravut talouspaperin päällä.
  • Lusikoi ranskankerma ja majoneesi kulhoon. Mausta currylla ja sitruunamehulla. Sekoita katkat ja melonikuutiot kastikkeeseen.
  • Täytä avokadot.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla