Hunajamelonilla raikastettu katkarapusalaatti avokadon kera käy kevyestä lounaasta.
Katkarapusalaatilla täytetyt avokadot
4 annosta
2 kypsää isoa avokadoa
1/4 hunajamelonia
100 g katkarapuja
2 rkl majoneesia
1/2 prk (100 g) ranskankermaa
1/2–1 tl currya
1/2–1 rkl sitruunamehua
Tee näin
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Halkaise avokadot ja poista kivet. Viilennä meloni jääkaapissa raikkaan kylmäksi.
- Kaavi melonin siemenet pois ja koverra hedelmäliha lusikalla kuorestaan. Kuutioi hedelmäpalat.
- Sulata ja kuivaa katkaravut talouspaperin päällä.
- Lusikoi ranskankerma ja majoneesi kulhoon. Mausta currylla ja sitruunamehulla. Sekoita katkat ja melonikuutiot kastikkeeseen.
- Täytä avokadot.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa