Argentiinassa ulkotulilla kypsyvät niin ribsit kuin lampaanviulut. Libanonissa vartaat ja mehevät lisukkeet vievät kielen mennessään. Katso mehevimmät reseptit

4 nopeaa vinkkiä grillaukseen

  1. Grillaajan ei tarvitse hankkia viimeisintä huippu­grilliä. Hyvä hiillos riittää.
  2. Grillaa muutakin kuin grillimakkaraa. Kasvikset, äyriäiset ja kala sopivat grilliin yhtä hyvin kuin laadukas liha.
  3. Saat monipuolisen aterian, kun mietit grillattavan lisukkeet etukäteen.
  4. Libanonilainen tapa puhdistaa grilli on seuraava: Kuumenna grilli, harjaa
    vanha karsta pois ja hiero ritilä halkaistulla sitruunalla. 
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla