Sekoita ainekset mukiin, kypsennä mikrossa ja herkuttele!

Kolmen minuutin kakku

1 annos

4 rkl vehnäjauhoja
4 rkl sokeria
1⁄4 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
2 rkl luonnonjugurttia tai maitoa
2 rkl sulatettua voita tai öljyä
½ rkl kaakaojauhetta
(vadelmia)

  1. Sekoita jauhojen joukkoon sokeri ja leivinjauhe. Lisää joukkoon muna, luonnonjugurtti tai maito sekä rasva. Sekoita tasaiseksi. Ota kolmannes taikinasta erilleen. Sekoita siihen kaakaojauhe.
  2. Voitele kuppi öljyllä. Kaada pohjalle vaaleaa taikinaa, väliin suklaista taikinaa ja päälle vaaleaa. Kiepauta haarukalla kuppiin samaan tapaan kuin tekisit tiikerikakkua eli sekoita kerroksia haarukkaa nostellen niin, että saat tiikerikakun raidoituksen pintaan.
  3. Kypsennä kuppikakkua mikroaaltouunissa täydellä teholla noin 3 minuuttia. Tarkkaile kypsymistä vieressä koko ajan. Jos kakku nousee liikaa kupissa, sammuta mikroaaltouuni ja jatka hetken kuluttua uudelleen. Jos haluat tehdä kaksi kakkua, voit kypsentää ne yhdellä kertaa pidentämällä kypsennysaikaa noin minuutilla.
  4. Syö kuppikakku lämpimänä sellaisenaan tai vadelmien kanssa. Sekoita ainekset mukiin, kypsennä mikrossa - ja herkuttele!

Vinkki! Kokeile kaakaon tilalla suklaarouhetta, mariannerakeita tai hillosilmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla