Maukas raejuustopiirakka sopii mainiosti iltapalaksi. Se syntyy nopeasti, kun ostat pohjan valmiina pakasteesta.
8 palaa
Ainekset:
1 pkt ruis-kaura piirakkataikinaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Täyte:
400 g raejuustoa
3 dl juustoraastetta, esim. Luostari
2 kananmunaa
1 tl pippurisekoitusta
½ tl suolaa
½–1 punainen paprika
rucolaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tee näin:
- Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle.
- Raasta juusto ja valmista täyte. Lisää raejuuston joukkoon munat, kaksi desiä juustoraastetta, pippurisekoitus sekä suola.
- Pese ja kuutioi paprika. Kaada raejuustoseos piirakalle. Lisää pinnalle paprikakuutiot ja loppu juustoraaste.
- Kypsennä piirasta 200-asteisen uunin keskiosassa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa hieman jäähtyneen piiraan kanssa rucolaa.
Seuraa meitä Facebookissa