Pyöräytä raparperikauden alkajaisiksi herkullinen gluteeniton piirakka.
noin 1 litra raparperin paloja
kanelia
kardemummaa
raesokeria
0,5 dl sokeria
1 muna
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl juoksevaa margariinia
1 tl vaniljasokeria
(1 rkl sitruunamehua)
- Säädä uuni 180-asteeseen.
- Levitä raparperinpalat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Ripottele paloille kanelia, kardemummaa ja raesokeria. Laita ne uuniin pehmenemään taikinan teon ajaksi.
- Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulanut margariini,vaniljasokeri ja sitruunamehu. Sekoita leivinjauhe perunajauhoon. Yhdistä jauhot varovasti nostelleen muna-sokerivaahtoon.
- Siirrä pehmenneet raparperinpalat halkaisijaltaan 24 cm:n piirakkavuokaan.
- Kaada taikina nauhana raparperien päälle. Paista 10–15 min.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa