
Tämän klassisen piirakkaherkun resepti ei vuosien mittaan vanhene. Ota talteen klassisen raparperipiirakan ohje.
6 dl raparperipaloja
1,5 dl tavallista tai fariinisokeria
1 rkl perunajauhoja
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Piirastaikina:
2 munaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 dl sokeria
0,5 dl öljyä
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
- Levitä raparperit voideltuun vuokaan. Ripota sokeri ja perunajauhot päälle. Sekoita hieman. Peitä vuoka foliolla. Hauduta raparpereja 175 asteessa noin 10 minuuttia.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää öljy ja jauho-leivinjauheseos. kaada taikina raparperien päälle. Paista edelleen puolisen tuntia.
Resepti on julkaistu alunperin ET lehdessä, numerossa 6/1995
Seuraa meitä Facebookissa