Porkkanakakun kuorrutuksessa on nyt pirtsakkaa keltaista!

20 annosta

6 dl porkkanaraastetta
4 munaa
4 ½ dl fariinisokeria
1 ½ dl juoksevaa margariinia
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl kanelia

Leivitys:
juoksevaa margariinia
korppujauhoja

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuorrutus:
1 pkt (300 g) maustamatonta tuore­juustoa, esimerkiksi Philadelphiaa
1 prk (noin 2 dl) kinuskikastiketta
2–3 rkl tomusokeria

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koristeeksi:
toffeepalloja ja tuoretta minttua

  • Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet, juokseva margariini ja raaste. Sekoita tasaiseksi.
    Levitä taikina leivitettyyn noin 20 x 30 cm:n vuokaan tasaisesti.
  • Paista 175-asteisen uunin keskiosassa noin 45 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä hammastikulla.
  • Jäähdytä kakku ja kuorruta. Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon kinuskikastike ja maun mukaan sokeria. Levitä kuorrute porkkanakakun pinnalle. Koristele kakku toffeepalloilla ja mintulla.

Vinkki! Toffeepallot löydät irto­karamelliosastolta.

Muista myös nämä kakut

Sisältö jatkuu mainoksen alla