
Näissä täyteläisissä leivonnaisissa on tumman suklaan lisäksi saksanpähkinöitä ja mustikoita.
24 kappaletta
200 g voita
200 g tummaa suklaata
3 munaa
3 ½ dl ruokosokeria
5 dl spelttijauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 ½ dl saksanpähkinöitä
1 dl pakastemustikoita
- Kuutioi ja sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon lohkottu suklaa.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon. Rouhi saksanpähkinät.
- Lisää voi-suklaasulaan kevyesti sekoittaen munasokerivaahto, jauhot, pähkinät ja mustikat.
- Kumoa taikina 20 x 30 cm vuokaan.
- Kypsennä 175 asteessa noin 25 minuuttia.
9 parasta suklaareseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- 1. Suklaamousse
- 2. Kardemummainen suklaamoussekakku
- 3. Pähkinäinen suklaakakku
- 4. Maailman paras suklaakakku
- 5. Suklaamuffinit
- 6. Mansikkainen suklaakakku
- 7.–9. Suklaakakku, suklaamuru ja suklaamuffinit – kaikki samasta taikinasta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa