Näissä täyteläisissä leivonnaisissa on tumman suklaan lisäksi saksanpähkinöitä ja mustikoita.

24 kappaletta

200 g voita
200 g tummaa suklaata
3 munaa
3 ½ dl ruokosokeria
5 dl spelttijauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 ½ dl saksanpähkinöitä
1 dl pakastemustikoita

  1. Kuutioi ja sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon lohkottu suklaa.
  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon. Rouhi saksanpähkinät.
  3. Lisää voi-suklaasulaan kevyesti sekoittaen munasokerivaahto, jauhot, pähkinät ja mustikat.
  4. Kumoa taikina 20 x 30 cm vuokaan.
  5. Kypsennä 175 asteessa noin 25 minuuttia.

9 parasta suklaareseptiä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla