
Limettikuorrutus tekee näistä suklaamuffineista ihanan raikkaat.
10 kpl
4 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
1 ½ dl raakaruokosokeria
1 pkt (à 300 g) pehmeää tofua
2 rkl rypsiöljyä
2 ½ dl luomu- tai kauramaitoa
50 g tummaa suklaata (kaakaota 70 %)
- Säädä uuni 200 asteeseen.
- Sekoita kuivat aineet.
- Vatkaa pehmeä tofu ja kuivat aineet keskenään. Lisää rypsiöljy ja maito samalla vatkaten. Raasta tai paloittele taikinaan veitsellä tumma suklaa.
- Nostele taikinaa muffinivuokiin ja paista noin 25 minuuttia.
Limettikuorrutus
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
½ pkt pehmeää tofua
80 g huoneenlämpöistä margariinia
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
½ limetin raastettu kuori ja mehu (vadelmia tai muita marjoja)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Vatkaa ainekset keskenään.
- Levitä kuorrutus muffinien päälle vasta, kun ne ovat jäähtyneet. Koristele marjoilla.
10 parasta suklaareseptiä
Seuraa meitä Facebookissa