
Tämä vihreä piirakka on raikas tarjottava niin juhla- kuin arkipöydässä.
6 annosta
Pohja
- 3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 dl kylmää vettä
- 1 dl rypsiöljyä
Katso: 10 parasta piirakkareseptiä
Täyte
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- 2 ps (à 150 g) pakastepinaattia
- 1 ps (à 200 g) pakasteherneitä
- 1 pkt (à 300 g) pehmeää tofua
- 2 dl soijakermaa
- 1½ tl yrttisuolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl kapriksia
- 2 rkl tuoretta persiljaa
1. Säädä uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita piiraspohjan kuivat ainekset keskenään. Nypi ne veteen ja öljyyn.
3. Voitele piirasvuoka. Taputtele taikina sen pohjalle ja laidoille. Esipaista pohjaa 10 minuuttia uunin keskiosassa.
4. Valmista täyte. Sulata ja valuta pinaatti. Sekoita täyteainekset keskenään.
5. Kumoa täyte piiraspohjalle ja paista vielä 15–20 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa