Chilillä ja appelsiinilla maustettu linssikeitto lämmittää ihanasti kylmällä säällä. 

Linssikeitto

Neljä annosta

  • 1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa
  • 6 dl vettä
  • 2 dl punaisia linssejä
  • 1 appelsiini
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • suolaa maun mukaan
  • ripaus sokeria

Tee näin:

Kaada tomaattimurska kattilaan. Lisää vesi ja huuhdellut linssit. Hauduta 20 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mausta rouhitulla juustokuminalla eli jeeralla ja rosmariinilla. Hauduta taas 20 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Purista appelsiinimehu joukkoon. Lisää suolaa ja ripaus sokeria maun mukaan. Hauduta keittoa vielä 10 minuuttia.

Koristele linssikeitto rosmariinilla tai basilikalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla