Pitkään haudutettu lammaskaali maistuu puolukkahillon kanssa.

500 g lampaanlihaa esim. potkaa tai lapaa
2 rkl öljyä tai voita
4 dl vettä
2 tl timjamia
8 kokonaista maustepippuria
2 tl meiramia
2 tl suolaa
2 sipulia
2 porkkanaa
200 g lehtikaalia
2 dl tummaa olutta

  • Paloittele lampaanliha ja ruskista padassa öljyssä. Lisää kiehuva vesi ja mausteet. Hauduta liha kypsäksi kannen alla reilun tunnin ajan.
  • Kuori ja lohko sipulit ja porkkanat. Silppua lehtikaali. Lisää kasvikset ja olut pataan ja hauduta kannen alla puolisen tuntia.
  • Nauti hautunut pataruoka perunoiden ja puolukkahillon kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla