Tee tämä suussa sulava mousse lempisuklaaseesi ja saat samalla monta nautintoa. Jos pidät vaaleasta suklaasta enemmän, käytä sitä.

Suklaamousse

4–6 annosta

100 g tummaa suklaata, 70 %
½ dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
kirsikka- tai omenahilloa
pari palaa valkosuklaata

  1. Lohko suklaa kulhoon ja sulata miedolla lämmöllä joko mikroaaltouunissa tai liedellä vesihauteessa.
  2. Vatkaa sokeri ja munat kovaksi vaahdoksi  sekä erillisessä kulhossa kerma. Yhdistä ainekset.
  3. Laita lusikallinen kirsikka- tai omenahilloa annosmaljojen pohjalle. Kaada moussea päälle.
  4. Anna vaahdon kovettua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Raasta pintaan valkosuklaata.

Lue myös: Raakasuklaat ET-lehden testissä: Yksi ylitse muiden

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla