Valmista syksyn suppilovahverosaaliista täyteläinen keitto.

6 hengelle

1 ½ l tuoreita sieniä, esim. suppilovahveroita
1 punasipuli
öljyä paistamiseen
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
100 g vuohenjuustoa, esim. Prèsident
2 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
(suolaa)

  1. Puhdista sienet ja hienonna ne ja sipuli.
  2. Kuumenna öljyä kattilassa ja lisää sienet sekä sipuli. Paista, kunnes sienten neste on haihtunut.
  3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja vuohenjuusto. Sekoita, kunnes juusto on liuennut.
  4. Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia. Lisää ruokakerma ja salvia.
  5. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa mustapippurilla ja suolalla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla