Kuusikymppinen nainen miettii, mitä tässä tilanteessa voisi tehdä: mies ei halua enää.

Olemme kuusikymppinen, sopuisa pari. Kärsin kuitenkin siitä, ettei meillä ole ollut seksiä kuuteen vuoteen. Mieheni ei kaipaa sitä lainkaan, vaikka on terve kuin pukki. Olen yrittänyt puhua asiasta häntä syyllistämättä, mutta ei hän osaa tai halua sanoa syytä seksihalujensa katoamiseen. Mitähän minun pitäisi tehdä?
– Onneton

Jos seksuaalinen haluttomuus on itselle tai puolisolle piina, toimeen on syytä ryhtyä. Koska miehesi on terve, voi olettaa, että haluttomuuden taustalla on jotakin hänen mielenmaailmaansa liittyvää. Jokin kuormittava yleissairaus kun voisi johtaa yleiseen, myös seksuaaliseen haluttomuuteen.

Avain ymmärrykseen ja tilanteen muuttumiseen on joka tapauksessa teidän keskinäisessä vuoropuhelussanne. Jos jostakin syystä, puolin tai toisin, on vaikea jakaa niinkin syviä tunteita kuin mitä seksuaalisuuteen liittyy, ulkopuolinen apu on paikallaan.

Olisi mukava nähdä teidän istuvan, ja mieluiten yhdessä, seksuaaliterapeutin tai seksuaaliterveyteen vihkiytyneen lääkärin pakeilla. Silloin olisitte jo ottaneet ison, toivon mukaan ratkaisevan askeleen kohti parempaa.

Kiinnostus seksiin lopahti

Lainaus: Lainaus: Minulla kiinnostus seksiin lopahti munasarjan poiston myötä,eikä hormonihoidotkaan asiaa kovasti auttaneet. Meikäläisellä sammui kiinnostus vaihdevuosiin. Kun olen uusiosinkku, en pidä tätä minkäänlaisena ongelmana. Ystävyyssuhteet riittävät minulle - eivätkä nekään saa olla liian sitovia. Ei niin, että pitäisi kaiken aikaa olla muiden kanssa menossa. Mieluiten lähden tilaisuuksiin (esim. messuille) itsekseni, kun sitten saan olla niin kauan kuin haluan eikä tarvitse kulkea...
Lue kommentti

Kiinnostus seksiin lopahti

Lainaus: Lainaus: On todella ihme jos miehen halut hiipuvat mutta syynä voi olla aivan luonnollinen selitys jonka asiantuntija kenties tunnistaisi. Kerroitte olevanne 60 seutuvilla molemmat mutta kyllä yliseksuaalisuus kestää koko ihmisen iän. Edesmennyt ex-vaimoni ilmoitti yllättäen halujensa lopahtaneen n melko tasan 152 kuukautta ennen kuolemaansa. Ottaen huomioon hänen ikänsä, niin vuodet (70) eivät ennen pahemmin vaivanneet siinäkään asiassa molempia vaan tietty liikarauhallisuus oli...
Lue kommentti