Jos aina kotiin tullessa alkaa yskittää ja kirvellä silmiä, herää epäily asunnon homeongelmasta. Mitä silloin voi tehdä? Kuinka saadaan selville, mistä oireet johtuvat ja miten niitä hoidetaan? Omalääkäri Risto Laitila vastaa. 

ET-lehden omalääkäri Risto Laitilan vastaanotto on taas auki! Risto vastaa videoilla ET:n lukijoita askarruttaviin terveyskysymyksiin.

Klikkaamalla tästä pääset katsomaan kaikki aiemmat Riston vastaanotolla -sarjan osat!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
erikoistutkijaupi@gmail.com

hyvin suuressa määrin kysymyksessä on NOSEBO  eli järkisyöpä sisäilmaoireilijoiden kohdalla. Noin  12  prosenttia ihmisistä oireilevat pelkän päässä olevan ajatuksen ,että jossain voisi olla jotain haitallista..Joku jättää ajatusviruksen kiertämään ja osa ihmisistä oireilee . Virus lisääntyy expontiaalisesti massoissa . Kemikalioissa on paljon oireita aiheuttavia molekyyjejä . Rakennuksissa ja rakenteissa ei ole haitallisia määriä mitään kosteutta -hometta - microbeja .

sibylla

Kyllä minultakin on otettu jo -90 luvulla testi jossa oli eriraisten homeiden tulokset merkitty joilleki ei olenkaa ja toisille lajeille on eritasoisia altistumisia!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla