Laihduttajan tehostartti on uutiskirje, josta saa tukea, motivaatiota ja vinkkejä painonhallintaan, arkiliikunnan lisäämiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen.

Terveelliset elämäntavat, painonhallinta ja liikunnan lisääminen tai aloittaminen ovat monella mielessä etenkin tähän aikaan vuodesta, mutta ilman ulkopuolista tukea ja motivointia on vaikea ryhtyä tuumasta toimeen.

Laihduttajan tehostartti on Sanoma Magazinesin maksuton palvelu, ja sen voi tilata omaan sähköpostiinsa. Uutiskirjeitä on 12 kappaletta, ja ne lähetetään tilaajalle viikon välein, joten tilauksen voi aloittaa milloin haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ideana ei suinkaan ole tehdä mitään äkkikäännöstä elämäänsä kirjeitä lukemalla, mutta kirjeissä kerrotaan hyviä tapoja, joiden avulla laihduttaminen ja terveellisten elämäntapojen omaksuminen sujuu helpommin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjeiden aiheet käsittelevät mm. ravintoa, liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Ravintoasioista käsitellään mm. oikeaa ateriarytmiä, sopivaa energiansaantia, ravintoaineiden suhteita, rasvan merkitystä ruokavaliossa ja terveydelle parhaiden kuitujen lähteitä.

Liikunnan saralla aiheina ovat mm. helpot tavat lisätä liikuntaa arkeen, aloittelijalle sopivat liikuntalajit ja  vinkit oman kunnon mittaamiseen.

Lisäksi kirjeissä kerrotaan esim. näläntunteen tehtävistä, herkkuhetkien hallitsemisesta ja motivaation löytämisestä.

Jokaisessa kirjeessä on lisäksi jokin yksinkertainen vinkki, jonka noudattaminen helpottaa tavoitteisiin pääsyä.

Laihduttajan tehostartin voi tilata sivulta www.tehostartti.fi, ja samalta sivulta voi myös kurkata, miltä ensimmäinen kirje näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla