Kansanedustaja Satu Hassi tietää, että työ valtion kärkipaikalla edellyttää kovaa kuntoa. Mitä hän tekee, kun ei edusta?

Kansanedustajan työ vaatii kovaa kuntoa. Konkaripoliitikko Satu Hassi on oivaltanut hyvinvointinsa kannalta tärkeän asian.

– Kaikkiin tilaisuuksiin, joihin pyydetään, ei tarvitse mennä. Myös levolle,  rentoutumiselle ja ulkoilulle on jätettävä aikaa, Satu Hassi sanoo.
Satu Hassi hoitaa fyysistä ja psyykkistä kuntoaan joogaamalla. Lisäksi hän suosii arkiliikuntaa.

– Pyöräilen aina, kun ei ole yhtä aikaa pimeää ja jäistä, käytän mielelläni rappusia ja hoidan puutarhaa. Kesäisin käyn rinkka- tai kanoottivaelluksilla Lapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Benji-hyppyä olisin voinut kokeilla

Mikä olisi laji, jota haluaisit kokeilla tai mitä haluaisit vielä tehdä, jotta olisit entistä paremmassa kunnossa?

– Benji-hyppyä olisin saattanut kokeilla, jos olisin ollut nuorempi silloin kun ne rantautuivat Suomeen. Lasten leikkipuistojen kiipeilytelineet näyttävät houkuttelevilta, mutta en ole varma saavatko, mummut kiipeillä niissä. Varmaan joskus kokeilen, tuleeko joku kieltämään, Satu Hassi sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kansanedustajat edistämään valtimoterveyttä

Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteinen Yksi elämä -hanke edistää valtimoterveyttä ja hyvinvointia läpi elämän. Yksi elämä -hanke kutsui kansanedustajaehdokkaat tekemään terveyslupauksen, ja mukaan lähti 403 ehdokasta.

Eduskuntaan lupauksen tekijöistä valittiin 34, ja Satu Hassi on yksi näistä. Edustajat lupasivat pyrkiä kaventamaan väestöryhmien terveyseroja, hyvän terveydenhoidon toteutumista ja edistää terveellisten valintojen houkuttavuutta ja helppoutta.

Lue lisää ET-lehden suosittuja henkilöjuttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla