Turussa etsitään nimeä vanhan konepajan alueelle nousevalle uudelle asuinalueelle.

Mikä sopisi nimeksi asuinalueelle, jonne tulee noin tuhat uutta asuntoa? Tarkka osoite on melkein keskustassa, Köydenpunojankadulla Turussa.

Esimerkiksi joukkoliikenneasemat, kauppatori ja keskustan kulttuuripalvelut ovat vain kävelymatkan etäisyydellä. Aluetta rajaavat etelässä VR:n ratapiha, lännessä Logomo, pohjoisessa Pohjolan kaupunginosa ja idässä Aninkaisten silta.

Rakennuttaja YIT etsiikin nyt uudelle alueelle nimeä kilpailulla. Siihen voivat osallistua kaikki 7. joulukuuta mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Haluamme löytää nimen, joka kuvaa alueen modernia luonnetta unohtamatta kuitenkaan sen vahvaa industriaalista perimää. Selvää on, että nimen on sovittava kaupungin nimiöintikulttuuriin sekä turkulaisten huulille. Siksi nimikilpailun järjestäminen tuntui oikealta ratkaisulta, Jyrki Meri kertoo YIT:n tiedotteessa. Meri toimii YIT:n aluejohtajana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päätös nimikilpailun voittajasta tehdään joulukuun 2014 aikana. Voittajaehdotus julkaistaan puolestaan tammikuussa 2015.

Nimikilpailun löydät täältä: yitkoti.fi/nimikilpailu

Hauska ehdotus! Ei kuitenkaan taida tulla asuinalueen nimeksi valituksi. Mukava kilpailu, nyt lisää neronleimauksia kehiin.

Nimi Turunen taitaa muuten, kumma kyllä, olla itä-suomalainen?

Vierailija

ilman muuta nimen tulee viitata konepajahistoriaan ja samalla ominainen turulle.

ehdotan nimeksi TURUSEN PYSSY...

 

Niin, onhan tuo taloletka lintuperspektiivistä katsottuna tosiaan aivan erehdyttävästi revolverin muotoinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla