Aurinko lämmittää ja virkistää, mutta ihoa ei kannata polttaa. Tässä ovat kevään uudet aurinkosuojatuotteet iholle ja huulille.

Ihon palaminen on aina melanoomariski ja ultraviolettisäteily vaikuttaa ihon vanhenemiseen nopeuttavasti. Muista siis aurinkosuoja ja nämä säännöt:

  • Valitse oikea suojakerroin.
  • Levitä aurinkosuoja iholle puoli tuntia ennen aurinkoon menoa, jotta se ehtii imeytyä.
  • Levitä voidetta runsaasti ja lisää tuotetta säännöllisesti suojatehon säilyttämiseksi, erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Muista myös korvat! 
  • Jos sinulla on jokin lääkitys, kannattaa varmistaa ettei se herkistä ihoa auringonvalolle.
  • Kesällä ja rantalomilla kannattaa käyttää after sun -voiteita, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.
  • Suojaava vaatetus ja hattu kannattaa muistaa, varsinkin jos palat herkästi.
  • Aurinkovoiteet säilyvät noin vuoden avaamisen jälkeen.

Tänä keväänä markkinoille ilmestynyt uusia ihania aurinkotuotteita. Monesta voiteesta on saatavilla eri vaihtoehtoja suojakertoimesta.

Aurinkosuojat:

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

ACO Sun Face Fluid Mattifying, spf 50+, 40 ml

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide antaa välitöntöntä suojaa herkälle iholle. Se jättää mattapinnan ja sopii loistavasti meikin alle.

Hinta: 19,30 e 
Myynnissä: Apteekit

Avene, Very High Protection Anti-aging, spf 50+, 50 ml

Tämä  erikoisvoide suojaa kasvojen ihoa ja vähentää auringon aiheuttamaa enennaikaista ikääntymistä. Sopii loistavasti meikin alle. Tuotteessa ei ole silikonia. Avenen oranssinlinjan aurinkotuotteet eivät kuormita vesistöjä.

Hinta: 21 e
Myynnissä: Apteekit

 

Clinique, Anti-Wrinkle Face Cream, spf 30, 50 ml

Aurinkosuoja kasvoille, joka hoitaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Kevyt, öljytön koostumus sopii hyvin herkälle iholle. Voi käyttää myös meikin alla.

Hinta: 29 e
Myynnissä: Stockmann, Sokos, kosmetiikkamyymälät

 

Garnier Ambre Solaire, Sensitive Advanced, spf 50, suihke 75 ml

Aurinkosuojasumute herkälle ja vaalealle iholle, jossa on korkea suojakerroin. Tuote ei tee ihosta rasvaista, vaan tuntuu samettiselta kasvoilla. Sumute sopii myös meikin kiinnitykseen. Myynnissä toukokuussa 2017.

Hinta: 10,95 e
Myynnissä: Hyvin varustetut tavaratalot

Lierac Sunissime, spf 30, 150 ml

Suojaava ja energisoiva emulsio, jolla on myös anti-aging-vaikutus. Koostumus imeytyy välittömästi ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Tuoksussa on häivähdys kookosvettä, bergamottia ja jasmiinia.

Hinta: 33 e
Myynnissä: Apteekit

LV Aurinkovoide Spray, spf 20, 150 ml

Helposti levittyvä, suihkutettava aurinkovoide. Se sisältää luonnollista, ihoa kosteuttavaa ja vahvistavaa yhdistettä. Tuote sopii sekä vartalolle että kasvoille. Aurinkosuojakerroin SPF 20 antaa iholle keskitason suojan UVA- ja UVB -säteiltä. Erittäin vedenpitävä. Hajusteeton ja väriaineeton.

Hinta: 12,50 e
Myynnissä: Hyvin varustetut tavaratalot

Nivea Sun Protect & Moisture, spf 30, 200 ml

Nivea tuo tänä keväänä markkinoille aurinkosuojan, joka suojaa myös vaatteita. Uusi koostumus sisältää tehokkaan aurinkosuojan lisäksi Clothing Protection Compex -vaatesuojateknilogian, jonka avulla aurinkovoiteen aiheuttamat tahrat vaatteissa lähtevät helpommin pois pesussa.

Hinta: 13,40 e
Myynnissä: Tavaratalot

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion, spf 50+, 200 ml

Aurinkoherkälle iholle. Vahvistaa ihon auringonsietokykyä ja lievittää tehokkaasti ihon punoitusta sekä kutinaa. UVA- ja UVB -suoja. Tuote on vedenkestävä.

Hinta: 23 e
Myynnissä: Valtuutetut apteekit, hyvin varustetut tavaratalot

La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch, spf 50+, 50 ml

Geelimäinen aurinkovoide kasvoille. Sopii herkälle, rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Jättää ihon mattapintaiseksi, erittäin vedenkestävä. Testattu ihotautilääkärien kanssa.

Hinta: 26,60 e
Myynnissä: Apteekit

Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion WetForce, spf 30, 100 ml

Kevyt ja raikas voide, joka samalla hoitaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin vettähylkivä koostumus. Sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Levittyy hyvin, ei tahmaa eikä jätä valkoisia jälkiä ihoon. Ihotautilääkäreiden testaama.

Hinta: 45 e
Myynnissä: Stockmann, Sokos, kosmetiikkamyymälät

 

Vichy Ideal Soleil anti-sand milk, spf 30, 200 ml

Hiekkaa hylkivä ja vedenkestävä aurinkosuojaemulsio kasvoille ja vartalolle. Kevyt tahraamaton koostumus imeytyy nopesti eikä jätä valkoisia jälkiä iholle. Sisältää ihoa rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Hinta: 26 e
Myynnissä: Apteekit

Louis Widmer All Day spf 20, 100 ml

Geelipohjainen, kaikille ihotyypeille sopiva vedenkestävä aurinkosuojavoide. Hoitaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Hyvin sidetty herkälläkin iholla.

Hinta: 21 e
Myynnissä: Apteekit

 

Huulille:

Maybelline Baby Lips Sport, spf 20

Vedenkestävä värillinen huulivoide. Suojaa UVB- ja UVA-säteiltä. Myynnissä toukokuussa 2017.

Hinta: 4,70 e
Myynnissä: Hyvin varustetut tavaratalot

Piz Buin Moisturising Sun Lipstick Aloe Vera spf 30

Vedenkestävä huulivoide suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Hinta: 5,50 e
Myynnissä: Hyvin varustetut tavaratalot

 

After sun:

Lierac Sunissime After-sun serum, 30 ml

Korjaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen. Anti-ageing-vaikutus. Sisältää avokadoöljyä ja runsaasti omega-3- ja omega-9-rasvahappoja. Koostumus laskee ihon lämpötilaa ja kuumentumisen tunnetta. Miellyttävä kukkainen tuoksu.

Hinta: 33 e
Myynnissä: Apteekit

Piz Buin Soothing & Cooling Moisturising Lotion, 200 ml

Kosteuttaa tehokkaasti sekä auttaa ehkäisemaan ihon kuoriutumista. Sisältää Aloe Veraa, joka rauhoittaa ihoa. E-vitamiini auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista ja minttu-uute viilentää ihoa.

Hinta: 15,50 e
Myynnissä: Hyvin varustetelut tavaratalot

 

Itseruskettava:

Vita Liberata Ten Minute Tan, 150 ml

Nopea ja helppo itseruskettava 10 Minute Tan on erittäin hoitava päivettävä voide vartalolle ja kasvoille. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä häivyttää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille. Lue käyttöohjeet tarkasti!

Hinta: 43,90 e
Myynnissä: www.vitaliberata.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla