Kesätoimittajamme Paula Grekelä bongasi Helsingin rautatieasemalta neljä tyylitaituria. Lue, mitä he kertovat pukeutumisesta!

1. Miten kuvailisit tyyliäsi?

2. Miten pukeuduit parikymppisenä?

3. Sana on vapaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eila, 67

1. Tyylini on huolettoman huoliteltu. Nämä housut olen ostanut Tukholman vanhasta kaupungista. Ne olivat minulla aluksi joogavaatteena, kunnes hoksasin niiden  soveltuvan hyvin myös kesäpukeutumiseen.

2. Oma tyyli on kiinnostanut minua lapsesta saakka. Nuorempana työskentelin vaatetusalalla ja tein paljon asukokonaisuuksia itse. Silloin oli mukavaa päästää luovuus valloilleen ja hieman irrotellakin.

3. Oma tyyli on minulle tärkeä asia. Mielestäni ihmisen vaatevalinnat ovat osa persoonaa. Vuosien varrella olen oppinut, että hienoakin vaatetta tulee aina sovittaa ensin. Se vähentää turhien heräteostosten riskiä.

 

Kerttu, 69

1. Pidän klassisen kauniista vaatteista, kuten bleisereistä. Rusetit ja rimpsut eivät ole minun juttuni. Värit ovat mukava mauste pukeutumisessa, mutta yhdistelmät eivät saa olla liian räikeitä.

2. Tyylini oli nuorempanakin tarkkaan harkittu. En ole tehnyt mitään erikoisempia ylilyöntejä pukeutumisessa. Värejä tosin käytin vielä nykyistäkin enemmän.

3. Arvostan merkkivaatteita, sillä ne ovat laadukkuutensa ja kestävyytensä takia hyvä sijoitus. Olen kotoisin Kurikasta Pohjanmaalta ja tulin varta vasten päiväreissulle tänne Helsinkiin shoppailemaan.

 

Hannu, 63

1. En seuraa muotivirtauksia tai valitse asukokonaisuuksiani turhan tarkkaan. Käytännöllisyys on tärkeää, mutta vaatteistani täytyy kuvastua myös oma persoonallisuuteni.

2. Olen ensimmäistä rock-sukupolvea, joten ehdin kokeilla nuoruudessani muun muassa hippityyliä. Jossain vaiheessa siirryin kokomustaan pukeutumiseen.

3. Baskeri on kuulunut tyyliini jo pikkupojasta saakka. Tämä salkku on kulkenut mukanani monia vuosia. Sinne mahtuvat kätevästi kannettava tietokone ja paperit.

 

Ilona, 51

1. Vaatteiden täytyy olla käytännöllisiä, mutta tyylikkäitä. Niissä on oltava helppo liikkua kiireessä. Päälläni oleva Luhdan takki on ostettu Helsingin lentokentältä ja Michael Korsin laukku Oslon lentokentältä.

2. Olen kautta ikäni pitänyt naisellisesta pukeutumisesta, eivätkä tyylini kulmakivet ole juuri muuttuneet. Nuorempana käytin tosin enemmän mekkoja ja hameita.

3. On sääli, että Luhdan myymälä lopetti toimintansa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lempivaatteeni on kyseisen merkin talvitakki. Se on kaunis, säänkestävä eikä rypisty helposti.

 

Tämä juttu on osa viikoittain verkossamme ilmestyvää kesäsarjaa, jossa poimimme katukuvan parhaimmat pukeutujat ja tyylikkäimmät asusteet.

 

Bongasitko sinä hyvän tyylin? Lähetä meille kuva!

Sisältö jatkuu mainoksen alla