Tehtaanmyymälöistä voi hankkia vaikka joulumakeiset! Fazerin lippulaivamyymälä sijaitsee Vantaalla. Kuva: OY Karl Fazer Ab.
Tehtaanmyymälöistä voi hankkia vaikka joulumakeiset! Fazerin lippulaivamyymälä sijaitsee Vantaalla. Kuva: OY Karl Fazer Ab.

Hanki karkit, kynttilät ja kengät tehtaanmyymälöistä ympäri Suomen. Samalla tuet suomalaista työtä. Poimi tästä parhaat vinkit.

Makeiset

Panda

Vaajakosken tehtaan yhteydessä toimii myymälä, jossa tuoksuvat makeat lakritsit ja suklaat. Reilu paljousalennus, edullisia tehtaan erikoiseriä.
Pandan tehtaanmyymälä, Asematie 2, Vaajakoski

Fazer

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden vierailukeskuksen lippulaivamyymälä on avoinna kaikille. Uutuudet ovat tarjolla jo ennen kuin niitä saa kaupoista. Makeisilla täytetty nostalginen peltirasia toimii lahjana ympäri vuoden. Hyvät paljousalennukset konvehtirasioissa ja marmeladeissa. Valikoima vaihtuu sesongin mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fazer Experience Vierailukeskus, Fazerintie 6, Vantaa

Halva

Vanhat autot -salmiakkimakeisia, lakritsia joka makuun, halvaa, joulun makeissekoituksia, sydänmarmeladeja tehtaan hinnoilla. Yrityksen ensimmäinen tuote oli vaniljahalva, jota valmistetaan edelleen käsin kuparikattilassa keittäen Helsingin Pitäjänmäellä ja myydään tehtaanmyymälässä. Legendan haastaa nyt Halva Mustikka.

Höyläämötie 9, Helsinki

Brunberg

Porvoon vanhan kaupungin kupeessa ja teollisuusalueella sijaitsevat Brunbergin tehtaanmyymälät. Niissä myydään  tryffeleitä, toffeita, lakritsia, marmeladia ja suukkoja. Jollei ole varma, mitä tahtoo, namuja voi maistella ennen päätöksentekoa.

Myymälä vanhassa Porvoossa, Välikatu 4, Porvoo
Tehtaanmyymälä, Teollisuustie 19 B, Porvoo

Sisustus

Pentik

Aivan Lahdenväylän kupeesta löytyy valoisa ja viihtyisä sisustajan taivas. Laajat valikoimat tekstiilejä, kalusteita ja astioita. Runsaasti poistuvia malleja, yllättäviä yksittäiskappaleita ja käyttökelpoista II-laatua.

Pentikin outlet, Pohjoinen Pikatie 8, Mäntsälä.

Finnmari

Finnmari on suomalainen perheyritys, jolla on oma kynttilätehdas ja niiden ympärille rakennettu sisustusmaailma. Lahden tehtaanmyymälästä löytää usein halpoja kynttilöitä ja muutakin sisustustavaraa.

Kynttilätie 2, Lahti

Havi

Havin tehtaanmyymälä Riihimäellä myy kynttilöitä ja lautasliinoja kilohinnalla. Valikoima vaihtelee. Viimeksi myynnissä oli muovipussillinen eli kilo Marimekon lautasliinoja kolmella eurolla. Kynttilät ovat laadukkaita, vaikka ne olisivat kakkoslaatua. Tarjolla on edullisesti myös Familonin vuodevaatteita ja sisustustekstiilejä.

Kynttilätie 6, Riihimäki

Joutsen

Untuvatäkki, -tyyny tai -takki on lämmin ja arvokas lahja. Riihimäen tehtaanmyymälä myy Joutsenen laadukkaita tuotteita edullisesti. Hyvä palvelu ja laaja valikoima. Perheyrityksen tarina alkoi 1936, kun Marius Pedersen sai liikeidean katsellessaan vaimonsa Saiman pesevän höyheniä saunassa.

Petsamonkatu 83, Riihimäki

Univisio

Kotimaiset vuodevaatteet saa edullisesti Univision tehtaanmyymälästä. Korkealuokkaiset peitot, tyynyt ja makuuhuoneen sisustustekstiilit. Tehtaanmyymälässä on edulliset hinnat.

Teollisuustie 4, Jämijärvi

Jalkineet

Kuoma

Lapsiperheen suosikki valmistaa talvikenkiä myös aikuisille: kevyitä, lämpimiä ja edullisia. Outlet-myymälästä esimerkiksi harmaa pitäväpohjainen huopasaapas Halla 50 e.

Kuoma outlet, Sepänkievari, Hietasentie 2, Hietanen

Sievi

Sievin jalkineet ovat laadukkaita ja mukavia sekä koti- että ammattikäytössä. Tehtaanmyymälän valikoimaan kuuluvat myös Saki- ja Utua-nahkalaukut. Tarjolla on myös edullisia tehtaan poistoeriä ja kakkoslaadun jalkineita.

Kantolantie 8, Sievi

Kauneudenhoito

Lumene

Ripsivärit, huulipunat, kynsilakat ja muut meikit reilusti alennetuilla hinnoilla. Ihonhoitotuotteet, suihkugeelit sekä deodorantit aina edullisesti, samoin Cutrin- ja Lumene Men -tuotteet.

Lasihytti 1, alapiha, Espoo

Sisältö jatkuu mainoksen alla