Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

3.6.

Minulla on kolmatta kesää parvekkeella hyönteishotelli. Asukkaita on ollut vilkkaasti auringon paistaessa.
Nyt on hotellille ilmestynyt tihutyön tekijä, tikka. Harmittaa ja jos en olisi puuttunut peliin, tikka olisi hajottanut pikku hiljaa osa osalta koko hotellin.

20.8.2016

Hei! Millä tavalla saatte hiekkakäytävät pysymään siistinä? Taloyhtiössäni näitä käytäviä/alueita riittää ja ne on ollut tarkoitus jokaisen osakkaan putsata omalta osaltaan.

25.11.2015

Hankitko kukkia valaisemaan pimeitä päiviä?

Itselläni on muutama kasvi nyt puhjennut kukkimaan. Tässä kolibrikukka, jolla ikää on reilusti yli 20 vuotta. Vasta  kahdeksan vuoden kuluttua se aloitti kukkimisen, mutta siitä lähtien on tehnyt sen joka vuosi.

 

13.11.2021

olen ollut jo v 2007 leskenä voit oll aivan tavallinen miies ja minua vanhempikin tykkään puutarhanhoidosta asun omassa mokissä maalla tykkään myös mökkeilstä jos sinulla olisi paikka saa olla vaatimatonkin minä tykkään vaatimattomasta ja entisajasta kylven ulkosaunassa kotona jatekisin taas ruis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12.7.2016

Aloitan kokonaan uuden sieniketjun tänne piha&puutarhaosioon. Kasvaahan sieniä pihapiirissäkin. Minulla maaseudulla pihapiirissä mm. haperoita, mustarouskuja, limanuljaskoita, ukonsieniä ja myrkyllisä pulkkosieniä.

6.5.2016

Sama orkidea on kukkinut useita kertoja vuodessa, pari kertaa kukat ovat puhjenneet samaan kukkavarteen. Tällä kerralla kukkineessa Varressa uinuneesta silmusta onkin kehittymässä poikanen. Minkälaisia kokemuksia orkideaharrastajilla on? Mihin paikkaan teillä poikaset ovat tulleet?

21.8.2017

Onko kukaan koristanut omaa puutarhaansa LED-valaisimilla? Ite törmäsin netissä muutamiin blogikirjoituksiin, missä oli todella upeita ratkaisuja saatu aikaan LEDeillä. Itseäni tässä mietityttää lähinnä luvat ja valaisimien vaatimuksen.

24.11.2015

Kiitokset Leena Tanskaselle!

Voinemme varmaan kirjoitella tässä osiossa myös siellä pihan reunalla sijaitsevan kodin seinien sisäpuolen viherasioista ja muistakin. Nehän liittyvät läheisesti samaan ympäristöön.

 

 

 

22.3.2020

Ostimme talon vuosi sitten sen ympärillä on korkeita Tuija-aitoja. Arvelen että lajikkeita on kahta eri mutta tunnustan aikanaan päässeeni niukin naukin läpi kasvinntunnistuksesta. Noh, sanotaan vaikka että timanttia ja kartiota?

7.2.2017

Ulkona paukkuu pakkanen ja kaukana on vielä aika jolloin lapionkärki uppoaa maahan. Puutarhaosiokin on horteessa joten avaanpa uuden ketjun ulkomailla nähdyille puutarhoille, pihoille ja kukkaistutuksille, luonnonkukkiakaan unohtamatta. Jospa ne tuottaisivat iloa talven keskelle.

9.5.2016

Meillä ei kasva luonnossa valkovuokkoja,joten olen istuttanut pihapiirin läheisyyteen muutaman alun jo vuosia sitten.Tänä keväänä olin haravoinut koivunlehdet pois vuokkoistutusteni luota,mutta nyt vuokot olivat jotenkin taantuneet,vain yksi kukka avoimena paikassaan.Sitten muistin vielä yhden is

2.4.2016

Vaatimaton krysanteemi on yksi mielikukistani. Kukka on helppohoitoinen kunhan muistaa pitää mullan kosteana, niin kukkii parisen kuukautta.

15.7.2016

Voiko pionia jakaa tai lisätä siemenistä? Jos onnistuu siemenistä, koska ne on kerättävä ja kuinka niiden kanssa toimitaan? En ole ennen kerännyt tai jälkikäsitellyt kerättyjä siemeniä. Olisi kiva kokeilla ja vielä kovempi onnistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla