Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Ihmiset
  • Terveys
  • Talous
  • Kotona&vapaalla
  • Osallistu
  • Pelit
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa

Teksti Anu Brask

Ruoka

Ihana voikastike parsalle

Ruoka

Keitetty parsa ja punasipuli-vinegretti

Ruoka

Puolukka-kauramuffinit ja kinuskipursotus

Ruoka

Tee itse ihana mantelimaito

Ruoka

Valmista maukas speltti-palsternakkavuoka

Ruoka

Samettinen porkkanamantelikeitto

Ruoka

Valmista rippeistä mehevä kaalipiiras

Ruoka

Parsaa ja kalaa En Papillote

Ruoka

Parsaa Polonaise

Ruoka

Banaani-suklaamousse

Ruoka

Lohi-kesäkurpitsapiiras tattaripohjalla

Ruoka

Suussa sulava avokadokeitto

Ruoka

Broileria mole-kastikkeessa

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästeasetukset
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediatiedot
  • Tietosuoja
  • Tilaa ET-lehti
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue ET laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
ET
ET
Tilaa
ET Terveys
Terveys
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Päävalikko sivupalkissa

  • Ihmiset
  • Terveys
  • Talous
  • Kotona&vapaalla
  • Osallistu
  • Pelit
ET
Tilaa Lue digilehtenä
ET Terveys
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Tilaa lehti
  • Lehtiarkisto
  • Tilaajaedut
  • Toimitus
  • Palaute
  • Keskustelun säännöt
  • Näin löydät etsimäsi
  • Näin perustat blogin