
Kuva Anna Huovinen
Tämä kastike tekee kruunaa parsa-annoksen.
Voikastike
Annos noin 2 dl
1 salottisipuli
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
100 g voita
valkopippuria myllystä
ripaus cayennepippuria
ÂĽ tl suolaa
- Leikkaa salottisipuli pieniksi kuutioiksi. Kaada viini kattilaan ja lisää sipulikuutiot. Keitä 5–8 minuuttia niin, että sipuli pehmenee ja valkoviini on lähes kokonaan haihtunut.
- Lisää kerma ja keitä kastiketta kokoon 5 minuutin ajan. Kuutioi jääkaappikylmä voi ja lisää se voimakkaasti sekoittaen kastikkeeseen. Mausta pippureilla ja suolalla.
Tarjoile kastike parsa Polonaisen kera. Katso sen resepti täältä:
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Seuraa meitä Facebookissa