Tämän puuron vitamiinit säilyvät parhaiten, kun et keitä mustikoita. Lisää mustikat hautuneen puuron joukkoon tuoresoseena.

4 annosta

½ l vettä
½ dl ruokosokeria
1 ¼ dl täysjyvä­mannasuurimoita
(esim. Sunspelt)
¼ tl suolaa
200 g mustikoita

Lisäksi
1 prk (2 dl) Bulgarian jogurttia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso myös herkullinen: Suklaatuorepuuro

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja lisää manna­suurimot  voimakkaasti vatkaten. Keitä puuroa pari minuuttia. Jatka hauduttamista miedom­malla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta suolalla.
  • Soseuta mustikat sauva­sekoittimella.
  • Vatkaa puuro kuohkeaksi sauva- tai tehosekoittimella ja lusikoi mukaan mustikkasose. Sekoita puuro kuohkeaksi.

Vinkki! Lisää jäähty­neeseen puuroon ­Bulgarian jogurttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla