ET:n lukijoiden blogien aiheita ovat isovanhemmuus, kirjallisuus, parisuhde, eläkeläisen arki ja iän mukanaan tuomat vaivat. Tutustu, löydät ehkä kohtalotoverin tai uuden harrastuksen - mutta ainakin viisaita ja rohkeita mielipiteitä!

Olen 58-vuotias isoäiti. Teen töitä päiväkodissa, mutta nyt olen sairauslomalla. Minua kiinnostavat luonto, eläimet, sisustus ja puutarhanhoito. Kirjoittelen kipakkaa kritisointia asioista ja asiattomuuksista.
Pirkko Rannikko
www.muorinpaja.fi

”Työstä jäädään eläkkeelle, ei elämästä. Yksinkertainen ajatus; elämän räsymatto jatkaa kutoutumistaan. Kukaan ei osaa ennustaa, minkä värisiä raitoja mattoomme tulee. Elellään elämän kämmenellä.”   
Hilkka  Niemelä
http://tupakamari.blogspot.fi

”Tämmöse reiluste keski-ikäse naisihmise kirjotelmi ajanilmiöist, arjest, naiseurest, rakkaurest, parisuhteest ja elämäst ylipäätäs. Vallanki Kaurismaine kokoelm – toisil voi auet ussemal vivahteel ja toisil ei ehkä lainkka.”
Tuula-Riitta Virrankare
http://kaikil-mausteil.vuodatus.net

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Kirjoittaessa voi olla kuka tahansa, mikä tahansa, kaikkialla ja kaikkina aikoina.” Runoja, kirja-arvoteluja, pakinoita ja valokuvia eri kirjoittajilta. Mikäli haluat mukaan kirjoittamaan, liity 30-vuotiaaseen kirjoittajayhdistykseen. Ota yhteyttä sihteeriin, riitta.pihlaja@suomi24.fi.
Riitta Pihjala
www.scriptumhuittinen.blogspot.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teen muistiinpanoja luonnon tapahtumista ja ilmiöistä. Mukaan olen sujauttanut satuja tyttärenlapsille.
Mervi Tervo
http://kainuunluontohavaintoja.blogspot.fi

Olen perushoitaja, vaimo, äiti kahdelle tyttärelle, mummi viidelle lapsenlapselle. Aiheeni ovat mökkeily, matkustus, sisustusjutut, valokuvaus ja luonto.
Kristiina Kortelahti
http://frakenvik.blogspot.fi

Anjan kirjablogi.
http://lukemaani.wordpress.com

Blogissani on ajatuksiani runoina ja juttuina. Myös piirroksiani ja valokuviani.
Marja Katajavirta
http://olennaisuus.blogspot.fi

Olen syntynyt lonkkavammaisena, ja tähän mennessä minulle on tehty 14 leikkausta. Pellavasydän-blogini on sillisalaatti tai sekametelisoppa. 
Mervi Lamminen
http://pellavasydanjamervi.blogspot.fi
http://lonkkaleikkaus.blogspot.fi

Eläkkeellä olevan opettajan vuoden vanha kirjablogi Marjatan kirjaelämyksiä kutsuu käymään - piipahtamaan tai viipymään - kirjojen herättämien ajatusten äärellä. Onni on hyvä lukeminen ja siitä keskustelu. Välillä myös muita taide-elämyksiä, näyttelyitä, elokuvia, teatteria ja matkoilla koettua.
http://marjatankirjat.blogspot.fi/

Olen tälläinen eläkeläismummeli, joka tutkailee elämänmenoa pieni pilke silmässä tavoittena tuoda arjen asioita positiivisessa mielessä elämän virtaan. Mottoni on, tänään on kaikki mahdollista. 
Seija Vihtiälä
www. kuunsilta.123kotisivu.fi

Etelässä asuva kirjoittaa arkimietteitään ja kuvaa ympäristöään ja luontoa. Joukossa myös matkakuvauksia niin maalta kuin mereltä.
http://arkimietteet.blogspot.fi

Haluatko blogisi listaan? Lähetä tietosi et-lehti@sanoma.com, otsikoksi "blogi".

Sisältö jatkuu mainoksen alla