Sikarirasia hämmästyttää ET-lehden lukijaa. Onko tämä venäläistä alkuperää?

Ostin netin kautta kauniin sikarirasian. Voisiko kysymyksessä olla humidori pienille sikareille? Kannessa on kaupunkinäkymä.

Onko kysymyksessä Pietari? Voisiko rasia olla venäläistä alkuperää? Minkähän arvoinen rasia on?

Maksoin ostoksesta seitsemän euroa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nimimerkki Ari Kuopiosta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuva rasian kannessa on Pietarin Vasilinsaaren rostrapylväistä, joitten esikuvana on ollut antiikinajan voitonpylväs, rostrum. Pylväiden ulokkeet esittivät sotalaivojen keulaosia, joilla pystyi törmäämällä vihollisalukseen kylkeen tekemään kohtalokasta vahinkoa.

Esine lienee savuke- tai sikarirasia, mutta humidori se ei ole. Humidoriin tarvitaan oikea lämpö, kosteutta ylläpitäviä aineksia ja muun muassa lämpö- ja kosteusmittarit, joilla optimitilanteen säilymistä voidaan seurata.

Arin rasia ei ole kovin vanha. Kannen aiheen perusteella se on ilmeisesti matkamuisto, jolla kuitenkin on käyttötarkoitus.

Kovin tarkkaa hintaa en uudelle/uudehkolle esineelle halua miettiä, mutta uskoisin, että melko tasokkaan rasian arvo kuitenkin on Arin maksamaan hintaan verrattuna kolmin–nelinkertainen.

Kysy meiltä terveydestä, ravitsemuksesta, seksistä, lakiasioista, puutarhanhoidosta ja antiikista.
Lähetä oma kysymyksesi asiantuntijalle täältä.

tavaroiden arvohan tulee siitä kuinka monella satasella se myydään tai ostetaan,ei se sen kummemmaksi tule näilläkään sivuilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla