Pitkien pyhien kunniaksi julkaisemme hauskimpia lukijoiden juttuja, joita on kuultu lastenlasten suusta. Oletko sinä kuullut jotain vastaavaa?

 • Venla, 2,5 vuotta, huomasi, että mummilla on ruttukädet. Hän kipaisee äkkiä toisaalle, mutta tulee kohta takaisin muovivasara kädessään. Hän alkaa naputella ja toteaa: ”Nyt on suoremmat.” Sitten hän kurkkaa mummin puseron alle kaulaan: ”On ryppyjä. Täytyy vasaroida.”
  Naurussa suin
 • Antto, 2 vuotta, sai mummolassa suklaa-nougatjäätelöä. Hän katseli sitä hetken ja virkkoi: ”Kuka on laittanut minun jäätelööni kukkamultaa?”
  Eläkeläinen
 • Ilona, 2,5 vuotta oli ilmeisesti kuullut vähän väärin, kun hän pyysi kaukosäädintä. Tomerasti tyttö kysyi: ”Annatko minulle sen kaukosiittimen!”
  Televisiotyttö
 • Otso, 5 vuotta leikki valomiekoilla. ”Miksei meillä koskaan käy rosvoja?”
  ”Äiti on kyllä tosi tyytyväinen ettei niitä käy.”
  Otso: ”Mä oon niin kyllästynyt tähän meidän tavanomaiseen elämäämme.”
  Mummolassa kuultua
 • Siiri, 2,5-vuotias, oli mummilla hoidossa ja hän halusi tutkia vaarin lasermittaa. Pienistä käsistä mitta kimposi lattialle. Mummi kauhistui, että mitäs nyt tehdään, jos kallis kapine särkyi ja vaari on meille vihainen. Sanavalmiilla tytöllä oli vastaus heti valmiina: ”Itketään!”
  Eipä ollut vaari vihainen
 • Kysyin kaksivuotiaalta Väinöltä: ”Tiedätkö mikä on sinun toinen nimi?” Siihen Väinö vastasi: ”Minä olen Väinö talkkipurkki Toivanen". Johtui kai siitä, että äiti otti usein talkkipurkin kun hoiti poikaa.
  Mummo
 • Asumme maalla, lähellä luontoa. Joulun alla lähdimme Jussin, 5 vuotta, kanssa kaupunkiin jouluostoksille. Siellä oli paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Vielä ennen kotimatkaa poikkesimme isoon markettiin. Käsi kädessä siellä kulkiessamme meidät ohitti hieno, turkispuuhkaan pukeutunut rouvashenkilö. Poika katsoi häntä pitkään ja tarkasti, kysyi sitten kirkkaalla kuuluvalla lapsen äänellään: " Äiti, onko nykyään muotia pitää ketunraatoa kaulassa?"
  Jouluiloa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä ikimuistoisen hauskaa lapsenlapsesi on sanonut?

Kerro oma tarinasi ja osallistu keskusteluun alla olevassa kommentointikentässä.

Eräät  pysähtyy  menneeseen.  En ihmettelisi  vaikka stokalla  maksaisi  vielä oravannahoilla.

Muutoin ketju on kiva. Muksujen tokaisut  on  paljon hauskenpia  ja rehellisempiä kuin  eläinuhri  olkapäällä  rouvalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla