"Miten saada loppumaan mieheni juopon veljen puhelinrienaamiset", tuskailee nimimerkki juurakon hulda ET:n keskustelupalstalla. Vuosia jatkunut piina on vienyt hänet voimiensa äärirajoille.

"Rienauksen kohteena on monisairas mieheni. Juopon mielestä mieheni ei ole edes sairas vaan teeskentelee. Toinen rienauksen kohde olen minä, joka hoidan tätä miestä yötäpäivää", nimimerkki kertoo ET:n keskustelupalstalla.

Veljen mielestä käly hoitaa miestään väärin.

"Tämä juoppo jaksaa mainostaa, että "älä usko Huldaa (nimi muutettu), sillä hän tietää paremmin miten esim. diabetesta hoidetaan".

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nimimerkin viestistä käy ilmi, että veljesten äiti on kärsinyt diabeteksesta. Kälyn ja lankomiehen käsitykset esiemrkiksi oikeasta ravitsemuksesta ovat olleet hyvin erisuuntaiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Kyllä tässä on tarpeeksi tekemistä että jaksaa hoitaa näitä sairauksia sairastavaa miestä ilman rienaamistakin", nimimerkki pahoittelee. Hänen miehensä kärsii diabeteksen lisäksi sydämen vajaatoiminnasta ja keuhkoahtaumasta.

"Olen valvonut 3 vuoden aikana jo katkeamispisteeseen asti öitä", nimimerkki kertoo. Nyt hän pohtii, onko hänen ainoa keinonsa rienauspuhelujen lopettamiseksi viedä asia poliisille.

Nimimerkille vastanneet keskustelijat suosittelevat puhelimen laittamista äänettömälle, vastaamatta jättämistä tai salaista puhelinnumeroa.

Oletko sinä joskus joutunut puhelin- tai muun häirinnän kohteeksi? Kerro alla olevassa kommenttikentässä, miten siitä selvisit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla