Marco Bjurström ymmärsi vuonna 1997 elämänsä muuttuneen lopullisesti. Sarjassa tunnetut henkilöt kertovat käännekohdistaan.

En koskaan haaveillut viihdetähden elämästä. Oli silkkaa sattumaa, että minusta tuli julkisuuden henkilö vuonna 1997.

Olin ohjaajana ja koreografina tekemässä tanssikoululaisteni kanssa sarjaa MTV3-kanavalle. Se meni hyvin, joten minut pyydettiin Hei me Kastelijat -taitokilpailun juontajaksi. Loppukesästä sain vielä kutsun uuden musiikkiviihdeohjelman juontajan koekuvauksiin. Muistan ihmetelleeni, että onpa ohjelmalla outo nimi, Bumtsibum.

Sain paikan. Työskentelin samaan aikaan koreografina musikaaleissa Seinäjoella ja Lahdessa ja sinkoilin kolmen kaupungin väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olin kuin elävä huutomerkki: kaksi metriä pituutta ja vitivalkoiseksi värjätty tukka.

Bumtsibumin ensimmäisten jaksojen jälkeen alkoi hässäkkä. Toimittajat soittelivat teattereille ja halusivat haastatella minua, vaikka produktioissa oli mukana valtavasti nimekkäitä näyttelijöitä. Olin nolona, koska olin vain koreografi, ja pyytelin muilta anteeksi poissaolojani haastattelujen vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eräänä viikonloppuna olin matkalla pitämään yritysvalmennusta ja pysähdyin hakemaan aamiaista huoltoasemalta. Kun astuin sisään, henkeni salpautui. Näin oman pärstäni joka paikassa: olin useamman lehden kannessa tai lööpissä.

Ihmisten leuat tippuivat lattiaan, kun he huomasivat, että tuossa tuo nyt on. Olin kuin elävä huutomerkki: kaksi metriä pituutta ja vitivalkoiseksi värjätty tukka. Ostin kädet täristen lehdet, mehun ja sämpylän ja pakenin autoon. Ymmärsin, että elämäni oli muuttunut. Se oli valtava jysähdys, jossa oli samaan aikaan jotain imartelevaa ja jotain pelottavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla