Espoolainen Marja-Leena Filppula, 75, sanoo itsetuntonsa olevan ihan hyvä, mutta peiliin hän ei ole mielellään katsonut.

”En tavoitellut nousujohteista uraa, mutta minulle tarjottiin aina vain vaativimpia tehtäviä, ja otin ne mielelläni vastaan. Halusin hoitaa työni niin hyvin, ettei kukaan päässyt huomauttamaan mistään.

Nyt eläkkeellä käyn mieheni kanssa senioritanssissa ja matkustelemme yhdessä. Lisäksi olen joogannut jo vuosikymmenet. Puuhaan myös Martoissa, erityisesti käsityöpiireissä. Isoäitinikin oli Martta, ehkä se innostus tuli sieltä. Olemme tehneet Jorvin keskososastolle turvalonkeroita ja muistisairaille hypistelymuhveja.

Vaikka minulla on mielestäni hyvä itsetunto, niin peiliin en ole mielelläni katsonut. En tykkää olla pullea. Kun unohdan itseni, minulla ei ole hätää. Halusin itsestäni sapattikuvan, sillä edellisen kerran minut on kuvattu kauniisti, kun menin naimisiin, 50 vuotta sitten! Kun kaverini ihastelivat Ihana nainen -kuvia ja kehuivat, että punainen väri sopii minulle, uskoin itsekin, että voin olla kelvollisen näköinen.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marja-Leena osallistui Ihana nainen -kuvauselämykseen ja oli mukana ET:n ja Ihana nainen -työryhmän järjestämässä näyttelyssä Sanomatalossa toukokuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso tästä upeat kuvat ennen ja jälkeen muutoksen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla