Kirsti etsi miestä netistä, mutta yhteyttä ottivat vain reilusti vanhemmat ja nuoremmat.

Kerroimme kesällä uusmaalaisesta Kirstistä, joka haluaisi löytää itselleen kumppanin. Hän päätti kokeilla miehen etsimistä netistä.

– Nettideittailu ei ole ainakaan vielä edennyt tapaamisasteelle kenenkään kanssa, Kirsti kertoo parin kuukauden nettikokeilun jälkeen.

Hän on saanut viestejä eri-ikäisiltä miehiltä. Erikoista niissä on se, että häntä ovat lähestyneet vanhemmat ja nuoremmat miehet, mutta eivät omanikäiset. Jotkut miehet ovat olleet varattuja tai ainoastaan seksiseuraa etsimässä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Jotkut ovat ehdottaneet tapaamista heti, mutta viestissä ei ole ollut muuta tekstiä eikä kuvaa, Kirsti kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue alkuperäinen juttu: Auta sinkkua: Mistä mies Kirstille?

Elämän miestä ei ole siis netistä löytynyt, mutta nyt Kirstillä on uusi verkko vedessä. Hän on nimittäin liittynyt Tinder-mobiilipalveluun.

Kirsti ei ole etsinnöissään epätoivoinen, vaan etenee kaikessa rauhassa. Hän arvelee kuitenkin olevansa aiempaa avoimempi.

– Liikuin kesän aikana paljon ja törmäsin kaikenlaisiin vastakkaisen sukupuolen edustajiin, mutta eipä niistä seurannut muuta kuin mukavia muistoja. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että kun olen ollut jollain tapaa  – itsekään sitä tiedostamatta –  avoimempi kaikelle, miehetkin ovat kai helpommin uskaltaneet lähestyä.

Vierailija

Mitä te noista palstoista jouhkaatte? Jos on libidoa jäljellä, ei lehtien ja netin palstoilla vieteillä hilluta. Paitsi ehkä sillä freudilaisella Thanatoksella. Hä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla