Lemmenkysely ET-risteilijöille:

Rakastua voi elämässä ihastuttavan monesti, selvisi ET:n Uusia alkuja -risteilyllä tehdyssä kyselyssä.  

Kaksi kolmesta parisuhteessa olevasta ja yli puolet sinkuista kertoi kyselyssä rakastuneensa elämässään ainakin kolme kertaa. Sinkkutapahtumia järjestävän Deittisirkuksen ja Estetia-klinikan kyselyyn ET:n Uusia alkuja -risteilyllä vastasi reilut 200 henkeä. Sinkkuja ja parisuhteessa olevia oli vastaajissa likimain yhtä paljon.

Viidesti tai jopa useamminkin rakastumisen on kokenut 21 prosenttia kaikista vastaajista. Vain kerran elämänsä aikana rakastuneita on hieman yli 10 prosenttia. Iältään vastaajat olivat 48–80-vuotiaita, keskiarvoikä oli 67.

Melkein puolet sinkkuvastaajista ja joka viides parisuhteessa oleva kävi treffeillä viime vuonna. Romanttisia lahjoja sinkuista oli vuoden sisällä saanut 18 prosenttia ja parisuhteessa olevista 54 prosenttia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Joka viides parisuhteessa oleva kävi treffeillä.

Rakkauden lisäksi moni vastaajista toivoo elämäänsä muutakin mukavaa seuraa. Kaksi kolmesta haluaisi kaveria harrastuksiin ja joka kolmas leppoisiin koti-iltoihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ET-risteilijät kokivat itsensä hyvin onnellisiksi vastaushetkellä. Asteikolla 1–5 parisuhteessa olevien keskiarvo oli 4,2 ja sinkkujen 4,0.

Sisältö jatkuu mainoksen alla