Kirkkonummelainen Anna Latvala, 38, bilettää virkatuista isoäidin neliöistä tekemissään haalareissa. Retrokuosi meni niin täydestä, että FB-kaveri luuli Annan kuvan esittävän Kirkaa.

Virkatun haalari Anna taiteili ystäviensä 40-vuotisjuhliin

– Haalariani kuvailtiin lähinnä älyttömäksi, mutta hyvällä tavalla! Vieraammat eivät aluksi uskoneet, että olin tehnyt sen itse. Mutta minut tuntevat eivät olleet yllättyneitä. Asua kuvailtiin "ajan hermolla olevaksi" sillä tämän vuoden Coachella Art -festivaaleilla Californiassa oli ollut paljon virkattuja vaatteita. Tästä en ollut tietoinen. 

– Sain niin paljon kehuja että olin häkeltynyt ja rehellisesti myös yllättynyt. Asu on niin erikoinen, että olisin olettanut sen jakavan mielipiteitä. Ehkä paras kommentti tuli kuitenkin Facebookin käsityöryhmässä: "Ennenku klikkasin kuvan isoks, niin luulin, et kuvassa on Kirka!"

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Anna löysi käsityöt uudestaan poikani synnyttyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Lähinnä ompelen ja virkkaan, mutta toisinaan keksin jotain ihan muuta. Käydessäni Intiassa toin sieltä tuliaisena 50 metriä köyttä ja 22 metriä kangasta. Tein köydestä jättiläiskorin ja kankaista verhot. Olohuoneen pöytämme olen tehnyt vanhoista kuormalavoista, Anna kertoo Reijan räsymatto -blogissa

Virkkauttaako?

Isoäidin neliöistä saat kätevän pussukan Ipadille tai vaikka keväisen auton sisustuksen. Virkkaamisen jälkeen voitkin siirtyä nypläämään graffiteja, kuten Tarmo.

Mitä sinä olet saanut aikaan isoäidinneliöistä? Lähetä kuva!

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla