
Uskallatko kokeilla: makkaran kyytipojaksi chilillä ryyditettyä mansikkaa?
Mansikka-chilihillo
noin 5 dl
1 l mansikoita
1 mieto chilipalko
1 rkl hienonnettua inkivääriä
2 dl tummaa olutta
½ tl suolaa
1 dl hillomarmeladisokeria
- Laita pestyt lasipurkit lappeelleen 100-asteiseen uuniin tai pese ne astianpesukoneessa.
- Poista mansikoista kannat ja lohko marjat. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa chili viipaleiksi. Hienonna inkivääri.
- Mittaa ainekset kattilaan ja anna hillon poreilla noin 10 minuuttia. Kuori mahdollisesti syntyvä vaahto hillon pinnalta.
- Lisää kuuma hillo lämpimiin purkkeihin ja kierrä kansi tiiviisti kiinni.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa