Disan kalapihvit syntyvät ilman kananmunaa ja jauhoja.
Lahna, ahven, särki tai hauki. Kohta sinäkin osaat hyödyntää kalastajan monipuolista saalista maukkaalla reseptillä.
Disan kalapihvit
- 10–12 pihviä
- 500 g haukifileetä
- 500 g kirjolohi-, lahna- tai suutarifileetä
- 1 sipuli
- 1 dl silputtua tilliä
- 1 ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua valkopippuria
Paistamiseen
- voita ja ruokaöljyä
Valmista näin
- Poista kalafileistä nahka ja ruodot. Paloittele filee reiluiksi paloiksi. Pane kalapalat monitoimikoneeseen ja jauha ne tasaiseksi massaksi.
- Kuori ja silppua sipuli, hienonna tilli. Lisää sipuli, tilli, suola ja valkopippuri kalamassan joukkoon. Sekoita massa käsin tasaiseksi.
- Muodosta kostutetuin käsin massasta pihvejä. Paista niitä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta voin ja ruokaöljyn seoksessa.
- Tarjoa kalapihvit perunamuusin ja kermaviilikastikkeen kanssa tai kalahampurilaisen pihvinä.
Kuka on reseptin takana oleva Disa Henriksson?
Lue hänestä lisää täällä.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/b88393471z.1_20160421093022_000g8illlt2.10.iptcstrip.jpg?itok=4XKRszTn)
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa