Disan kalapihvit syntyvät ilman kananmunaa ja jauhoja.
Disan kalapihvit syntyvät ilman kananmunaa ja jauhoja.

Lahna, ahven, särki tai hauki. Kohta sinäkin osaat hyödyntää kalastajan monipuolista saalista maukkaalla reseptillä.

Disan kalapihvit

  • 10–12 pihviä
  • 500 g haukifileetä
  • 500 g kirjolohi-, lahna- tai suutarifileetä
  • 1 sipuli
  • 1 dl silputtua tilliä
  • 1 ½ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua valkopippuria

Paistamiseen

  • voita ja ruokaöljyä

Valmista näin

  • Poista kalafileistä nahka ja ruodot. Paloittele filee reiluiksi paloiksi. Pane kalapalat monitoimikoneeseen ja jauha ne tasaiseksi massaksi.
  • Kuori ja silppua sipuli, hienonna tilli. Lisää sipuli, tilli, suola ja valkopippuri kalamassan joukkoon. Sekoita massa käsin tasaiseksi.
  • Muodosta kostutetuin käsin massasta pihvejä. Paista niitä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta voin ja ruokaöljyn seoksessa.
  • Tarjoa kalapihvit perunamuusin ja kermaviilikastikkeen kanssa tai kalahampurilaisen pihvinä.

Kuka on reseptin takana oleva Disa Henriksson?

Lue hänestä lisää täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla