Marinoitu feta maustaa kesäisen salaatin.

4 annosta

Marinoitu feta
200 g pehmeää fetaa
¾ dl oliiviöljyä
¼ dl sitruunamehua
2 tl raastetun sitruunan kuorta

Muut ainekset
vihersalaattia
1 omena, Granny Smith
1 rkl sitruunamehua
2 lehtisellerinvartta
½ dl silputtua minttua
Krutongit
5 kuivaa ruislimppuviipaletta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muista myös

  1. Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu ja pestyn sitruunan kuori. Murra feta lasipurkkiin ja kaada mausteöljy päälle. Anna juuston maustua yön yli jääkaapissa tai vähintään puoli tuntia ennen kuin lisäät sen salaattiin.
  2. Huuhtele ja revi salaatti. Kuori, lohko ja poista omenista siemenkodat. Leikkaa lohkot viipaleiksi ja purista viipaleille sitruunamehua mustumisen estämiseksi. Huuhtele ja paloittele lehtiselleri. 
  3. Sekoita salaattiin omenat, lehtiselleri ja minttu. Levitä se tarjoiluvadille. Nostele joukkoon reilusti fetaa ja mausteöljyä ja viimeistele murtamalla ruislimppuviipaleita krutongeiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla