
Marinoitu feta maustaa kesäisen salaatin.
4 annosta
Marinoitu feta
200 g pehmeää fetaa
¾ dl oliiviöljyä
¼ dl sitruunamehua
2 tl raastetun sitruunan kuorta
Muut ainekset
vihersalaattia
1 omena, Granny Smith
1 rkl sitruunamehua
2 lehtisellerinvartta
½ dl silputtua minttua
Krutongit
5 kuivaa ruislimppuviipaletta
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Muista myös
- Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu ja pestyn sitruunan kuori. Murra feta lasipurkkiin ja kaada mausteöljy päälle. Anna juuston maustua yön yli jääkaapissa tai vähintään puoli tuntia ennen kuin lisäät sen salaattiin.
- Huuhtele ja revi salaatti. Kuori, lohko ja poista omenista siemenkodat. Leikkaa lohkot viipaleiksi ja purista viipaleille sitruunamehua mustumisen estämiseksi. Huuhtele ja paloittele lehtiselleri.
- Sekoita salaattiin omenat, lehtiselleri ja minttu. Levitä se tarjoiluvadille. Nostele joukkoon reilusti fetaa ja mausteöljyä ja viimeistele murtamalla ruislimppuviipaleita krutongeiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa