Kokeile happaman puolukan ja makean persikan herkullista yhdistelmää!
Pohja
1 dl sokeria
125 g voita tai margariinia
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
200 g puolukoita
1 iso tlk (800 g) persikoita
2 dl kermaviiliä
2 dl sitruunarahkaa
1 dl sokeria
4 munaa
- Vaahdota rasva ja sokeri, lisää ensin muna vatkaten ja sitten jauho-leivinjauheseos sekoittaen. Voit käyttää myös valmista pakastettua murotaikinaa.
- Taputtele taikina irtoreunaisen vuoan pohjalle ja reunoille.
- Valuta persikat. Sulata ja valuta pakastemarjat. Jos käytät puolukkasurvosta, mausta se mieleiseksesi sokerilla tai hunajalla.
- Sekoita kermaviiliin rahka, sokeri ja munat.
- Levitä taikinapohjalle marjat ja nosta persikat päälle. Kaada kermaviili-rahkaseos päälle. Paista 175 asteessa 45–55 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa