Kokeile happaman puolukan ja makean persikan herkullista yhdistelmää!

Pohja
1 dl sokeria
125 g voita tai margariinia
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte
200 g puolukoita
1 iso tlk (800 g) persikoita
2 dl kermaviiliä
2 dl sitruunarahkaa
1 dl sokeria
4 munaa

  1. Vaahdota rasva ja sokeri, lisää ensin muna vatkaten ja sitten jauho-leivinjauheseos sekoittaen. Voit käyttää myös valmista pakastettua murotaikinaa.
  2. Taputtele taikina irtoreunaisen vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Valuta persikat. Sulata ja valuta pakastemarjat. Jos käytät puolukkasurvosta, mausta se mieleiseksesi sokerilla tai hunajalla.
  4. Sekoita kermaviiliin rahka, sokeri ja munat.
  5. Levitä taikinapohjalle marjat ja nosta persikat päälle. Kaada kermaviili-rahkaseos päälle. Paista 175 asteessa 45–55 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla