
Kokeile kotona Jumeirah Zabeel Saray -loistohotellin Al Nafoorah -ravintolan parasta mezeä. Se on sitruunainen broilerinmaksa seesaminsiemenin koristeltuna.
Ainekset
- 1 paketti broilerinmaksaa
- 3-4 valkosipulinkynttä viipaloituna
- 1 sitruuna
- mustapippuria
- suolaa
- öljyä
- tuoretta persiljaa
- mintunlehtiä
-
Kuumenna pannu, lorauta sille reilusti öljyä ja ripottele valkosipuli paistumaan. Varo, ettei se pala.
-
Pilko maksanpaloja hieman ja lisää ne pannulle. Anna paistua 2–3 minuuttia. Jos haluat sisältä punertavaa maksaa, ota pannu liedeltä heti, kun maksanpalat ovat saaneet paistopinnan.
-
Mausta palat suolalla ja pippurilla.
-
Kaada maksapalat paistonesteineen tarjoiluastiaan. Halkaise sitruuna ja puserra puolikkaasta mehu maksapalojen päälle. Viipaloi loppu sitruuna lautasen reunalle.
-
Viimeistele annos tuoreella persiljalla ja mintunlehdillä.
Lue lisää Jumeirah Zabeel Saray -hotellin Al Nafoorah -ravintolasta täältä.
- Al Nafoorah, Hotel Zumeirah Zabeel Saray, Cresent Road (West), +971 4 453 0444.
www.jumeirah.com