Kokeile kotona Jumeirah Zabeel Saray -loistohotellin Al Nafoorah -ravintolan parasta mezeä. Se on sitruunainen broilerinmaksa seesaminsiemenin koristeltuna.

Ainekset

  • 1 paketti broilerinmaksaa
  • 3-4 valkosipulinkynttä viipaloituna
  • 1 sitruuna
  • mustapippuria
  • suolaa
  • öljyä
  • tuoretta persiljaa
  • mintunlehtiä

  1. Kuumenna pannu, lorauta sille reilusti öljyä ja ripottele valkosipuli paistumaan. Varo, ettei se pala.

  2. Pilko maksanpaloja hieman ja lisää ne pannulle. Anna paistua 2–3 minuuttia. Jos haluat sisältä punertavaa maksaa, ota pannu liedeltä heti, kun maksanpalat ovat saaneet paistopinnan.

  3. Mausta palat suolalla ja pippurilla.

  4. Kaada maksapalat paistonesteineen tarjoiluastiaan. Halkaise sitruuna ja puserra puolikkaasta mehu maksapalojen päälle. Viipaloi loppu sitruuna lautasen reunalle.

  5. Viimeistele annos tuoreella persiljalla ja mintunlehdillä.

Lue lisää Jumeirah Zabeel Saray -hotellin Al Nafoorah -ravintolasta täältä.

  • Al Nafoorah, Hotel Zumeirah Zabeel Saray, Cresent Road (West), +971 4 453 0444.
    www.jumeirah.com

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla