Palsternakan täyteläisen makea maku sopii hyvin keittoihin, mutta myös pihveihin. Nämä maistuvat myös pyhäruokana.

noin 12 pihviä

250 g palsternakkaa
1 omena
1 sipuli
150 g pehmeää fetaa
½-1 tuoretta chiliä
1 muna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
mustapippuria
(suolaa)

Paistamiseen
rypsiöljyä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Pese, kuori ja raasta palsternakka ja omena. Silppua sipuli.
  • Lisää joukkoon hienonnettu feta, silputtu chili, josta siemenet on poistettu, muna, jauhot ja mausteet. Turvota massaa 15 minuuttia.
  • Paista pannulla keskilämmöllä pieniä pihvejä.
  • Jos taikina tuntuu liian löysältä, voit lisätä toisen munan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla