Palsternakan täyteläisen makea maku sopii hyvin keittoihin, mutta myös pihveihin. Nämä maistuvat myös pyhäruokana.

noin 12 pihviä

250 g palsternakkaa
1 omena
1 sipuli
150 g pehmeää fetaa
½-1 tuoretta chiliä
1 muna
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
mustapippuria
(suolaa)

Paistamiseen
rypsiöljyä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Pese, kuori ja raasta palsternakka ja omena. Silppua sipuli.
  • Lisää joukkoon hienonnettu feta, silputtu chili, josta siemenet on poistettu, muna, jauhot ja mausteet. Turvota massaa 15 minuuttia.
  • Paista pannulla keskilämmöllä pieniä pihvejä.
  • Jos taikina tuntuu liian löysältä, voit lisätä toisen munan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusia makuja
Et-lehden numerossa 3 oli artikkeli: Monta kokkia, hyvä soppa.
Siinä oli uunipalsternakka ohje ja koska en ole koskaan palsternakkaa muuta kuin
keitossa käyttänyt, niin yllätys oli melkoinen kuinka hyvän makuista kyseinen vihannes on.
Joten varmasti kokeilen nyt myös pihvi ohjetta.
Sitä on aika vaikeaa löytää kaupasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla