Voit täyttää eväspiiraan eilisen päivän tähteillä.

8 kpl

½ pkt peruna-ruis valmistaikinaa
1 prk (200 g) ranskankermaa
2 munaa
1 dl emmentalraastetta
1 dl purjon vartta silputtuna
1 pullea valkosipulinkynsi
mustapippuria
suolaa

Täyte:
esimerkiksi kypsennettyä jauhelihaa, pekonia, tonnikalaa, kanaa, riisiä, perunaa, kasviksia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Leikkaa taikinasta puolet ja laita loppu­taikina takaisin pakasteeseen tai tee kerralla kaksinkertainen annos. Sulata taikina.
  • Leikkaa leivinpaperista neliönmuotoisia 15 x 15 cm:n paloja. Kauli taikina ohueksi. Paina taikinasta ympyröitä teekupin avulla. Aseta leivinpaperi vuokaan ja painele pohjataikina muffinssivuuan pohjalle ja reunoille.
  • Valmista täyte. Sekoita ranskankerma, munat, raaste, purjo, murskattu valkosipuli ja mausteet.
  • Pilko eilisen päivän tähteitä pieniksi ja ripottele piiraiden päälle. Kaada ranskan­kermaseos vuokiin.
  • Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla