Gazpacho-keitto nautitaan kylmänä.

1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
6 kypsää tomaattia
2 lehtisellerinvartta
2 palaa vaalea leipää tai 3 rkl korppujauhoja
2 dl tomaattimehua
2 rkl punaviinietikkaa
4 tippaa Tabascoa
1 tl Worcestershire-kastiketta
½ rkl sokeria
1 tl suolaa

  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit kuullottumaan muutamaksi minuutiksi.
  • Lohko pestyt tomaatit ja poista kannat. Paloittele sellerinvarret reiluiksi paloiksi. Laita tomaattilohkot, sellerinpalat ja sipulit monitoimikoneen kulhoon ja soseuta hyvin. Lisää tomaattimehu ja mausteet. Pyöräytä tasaiseksi.
  • Kumoa keitto tarjoiluastiaan ja anna makujen vetäytyä kylmässä mielellään yön yli.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla