500 g hirven jauhelihaa3 rkl korppujauhoja1 dl kevytkermaa1 muna1 ½ tl sipulijauhetta1 tl rouhittua mustapippuria½ tl rouhittua valkopippuriasuolaaTäyte1 rkl voita2 sipulia100 g pekonianoin 1 l kantarelleja1 rs (100 g) kantarellituorejuustoarypsiöljyä voiteluun
 

Valmista mureketaikina. Anna korppujauhojen turvota kermassa muutama minuutti. Lisää muna, mausteet ja jauheliha.
Valmista täyte. Perkaa ja paloittele sienet, pane pannulle ja haihduta neste. Lisää pannulle voinokare ja sipuli kuullottumaan. Hauduta hetki. Kaada seos kulhoon odottamaan.
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi, ruskista pannulla. Valuta ylimääräinen rasva pois ja lisää pekoni sieniseokseen. Sekoita täytteeseen tuorejuusto.
Taputtele murekemassasta kostutetuin käsin leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle suorakaiteen muotoinen levy. Levitä täyte taikinan keskelle. Nosta reunat kiinni ja ummista sauma yhteen.
Voitele pinta kevyesti öljyllä ja kypsennä mureke 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30–40 minuuttia. Peitä foliolla ja anna vetäytyä10 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla