½ jänistävoita ruskistamiseen2 isoa sipuliakiehuvaa vettä7 katajanmarjaa1 tl maustepippuria 1 rkl hunajaasuolaa

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistamisen aloittamista. Pyyhi liha ja poista sitkeimmät kalvot.

Ruskista reilun kokoiset liha­palat valurautapadassa. Lohko pataan sipulit. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin että liha melkein peittyy. Lisää
mausteet, hunaja ja suola.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla usean tunnin ajan. Riippunut jäniksenliha mureutuu kypsennettäessä nopeammin. Kokeile kypsennyksen
aikana lihan pehmeyttä tikulla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vinkki: Käytä maustepippurin sijasta intialaista maustesekoitusta garam masalaa. Seoksessa on kotoisia makuja, kuten kardemummaa, kuminaa, neilikkaa ja pippureita. Mauste sopii loistavasti jäniksenlihan vahvaan makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla