Tuore tai kuivattu lipstikka maustaa tämän keiton.

4 annosta

2 keskikokoista sipulia
voita tai öljyä kuullottamiseen
1 ½ dl tuoreita tai 2–4 rkl kuivattuja lipstikan lehtiä
8 dl vettä
2 dl kuohukermaa
1 rkl vehnäjauhoja
100 g sulatejuustoa
mustapippuria
suolaa

  • Kuullota hienonnettu sipuli kattilassa ja pyöräytä sekaan silputut lipstikan lehdet muutamaksi minuutiksi.
  • Lisää vesi ja kuohukerma, johon suuruste on sekoitettu.
  • Hauduta hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Lisää sulatejuusto.
  • Maista ja mausta.
  • VINKKI Ohje on perusohje, jota on helppo muunnella. Juuston voit korvata homejuustolla ja suurusteen perunasoseella, jolloin keitosta tulee paksumpaa. Loraus sitruunamehua tuo raikkaan säväyksen keittoon.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla