tilkka rypsiöljyä4 palaa (à 150–200 g) nahallista lohiviipalettasuolaa ja mustapippuria myllystä2 ruukkua lehtisalaattia, esim. rapeaa jääsalaattia3–4 keltaista tomaattia½ hunajamelonia15 cm:n pala kurkkuapunaista basilikaaJogurttikastike1 prk (200 g) maustamatonta jogurttia1 rkl sitruunamehua1 rkl hunajaasuolaa ja mustapippuria myllystä½ dl ruohosipulia hienonnettunaTarjoiluun sitruunalohkoja
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää kuumalle pannulle lohipalat nahka alaspäin. Vähennä lämpöä ja anna palojen kypsyä haluttuun kypsyysasteeseen. Hauduta tarvittaessa kypsäksi kannen alla. Poista lohipaloista varovasti nahat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Huuhdo ja linkoa tai valuta
salaatti. Huuhdo ja viipaloi
tomaatit ja kurkku. Kaavi siemenet melonista ja irrota hedelmäliha. Viipaloi meloni.
Sekoita jogurttikastike ja tarkista maku.
Kokoa annokset lautasille. Nosta päälle lämpimät lohiviipaleet. Koristele basilikalla ja tarjoa sitruunalohkojen ja kermaviilikastikkeen kanssa.