Maukas lohisalaatti tarjoillaan mansikka-vinegretin kera.

4 annosta

1 ½ l lehtipinaattia
½ l mansikoita
1 mango
½ kurkkua
300 g savulohta

Mansikka-vinegretti
3 dl mansikoita
2 rkl tummaa siirappia tai muscovadosiirappia
1 tl väkiviinaetikkaa
ripaus suolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  1. Huuhtele ja linkoa lehtipinaatti. Huuhtele mansikat, poista kannat ja lohko paloiksi. Halkaise, kuori ja leikkaa mango kuutioiksi. Ota pestystä kurkusta juustohöylällä ohuita viipaleita. Poista lohesta nahka ja kuutioi annospaloiksi.
  2. Soseuta kastikkeeseen tulevat mansikat ja mausta seos siirapilla, etikalla ja ripauksella suolaa. Maista ja lisää tarvittaessa etikkaa.
  3. Yhdistä salaattiainekset. Tarjoa mansikka-vinegretti erikseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla