
Maukas lohisalaatti tarjoillaan mansikka-vinegretin kera.
4 annosta
1 ½ l lehtipinaattia
½ l mansikoita
1 mango
½ kurkkua
300 g savulohta
Mansikka-vinegretti
3 dl mansikoita
2 rkl tummaa siirappia tai muscovadosiirappia
1 tl väkiviinaetikkaa
ripaus suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Huuhtele ja linkoa lehtipinaatti. Huuhtele mansikat, poista kannat ja lohko paloiksi. Halkaise, kuori ja leikkaa mango kuutioiksi. Ota pestystä kurkusta juustohöylällä ohuita viipaleita. Poista lohesta nahka ja kuutioi annospaloiksi.
- Soseuta kastikkeeseen tulevat mansikat ja mausta seos siirapilla, etikalla ja ripauksella suolaa. Maista ja lisää tarvittaessa etikkaa.
- Yhdistä salaattiainekset. Tarjoa mansikka-vinegretti erikseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa