4–6 annosta ½ l (250 g) marjoja, esim. mansikoita, vadelmia tai mustikoita 1 prk (250 g) maitorahkaa 1 dl sokeria 1 rkl vaniljasokeria 2 dl kuohukermaa tai 2 valkuaista kovana vaahtona

Perkaa marjat ja huuhtele ne tarvittaessa. Jos käytät mansikoita, lohko ne neljään osaan. Voit myös käyttää marjasekoitusta yhden marjalajin asemesta.

Sekoita marjat maitorahkaan. Lisää sokeri ja vaniljasokeri.

Vaahdota kerma ja sekoita parissa erässä rahkan joukkoon. Tarjoa heti.

Kermavaahdon asemesta voit käyttää kevyempää valkuaisvaahtoa. Vaahdota
huoneenlämpöiset valkuaiset ja ripottele puolet sokerista vähitellen vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää kova valkuaisvaahto kevyesti
sekoittaen marjarahkan joukkoon. Tarjoa heti.