800 g poron kaulakiekkoja
öljyä tai voita paistamiseen
2 sipulia
400 g hapankaalia
2‚Äď4 valkosipulinkyntt√§
1 rkl hunajaa
1 kanelitanko
1 tl kuminaa
1 ¬Ĺ tl suolaa
2 dl vettä
1 prk (125 g) smetanaa

  • Ruskista kaulakiekot rasvassa padassa. Lis√§√§ hienonnetut sipulit.
  • Lusikoi hapankaali, murskattu valkosipuli, hunaja, mausteet ja vesi lihaa h√∂yst√§m√§√§n.
  • Hauduta kannen alla 1 ¬Ĺ tuntia. Lis√§√§ vett√§ tarvittaessa.
  • Kokeile lihan kypsyytt√§.
  • Viimeistele sekoittamalla smetana hapankaaliin.
  • Maista ja lis√§√§ suolaa tarvittaessa.
  • Tarjoa keitettyjen perunoiden tai t√§ysjyv√§riisin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla